DE ES ES FR HU IT EN SB

Rólunk

A Celman már közel 20 éve Europa egyik legnevesebb cége, mely a hőkezelt műanyag termékek injektálással történő előállitásával, tervezésével foglalkozik. Termékeink -különös tekintettel a pènzvisszaadó tálcára- ideálisak gyógyszeripari cégek, irodák és mindazok számára, akik egyedi és ötletes megoldást keresnek cégük reklámozására.
                                               Felmérések alapján a pénzvisszaadó tálca a legjobb eszköz arra, hogy felhivja a figyelmet a cégekre éPénzvisszaadó tálcas azok termékeire, hiszen a pénztárnál való fizetés során minden esetben szem elé kerülnek, felkeltve így a vásárló figyelmét a reklámozott márkára/cégre.


Kinálatunkban néhany éve megtalálható a világító (LED), valamint a videok, reklamfilmek lejátszására is alkalmas LCD pénzvisszaadó tálca, mely minden eddiginél hatàsosabban ès ígényesebben teszik lehetővé az Önök aktivitásának népszerűsítését.Termékeink túlnyomorészt színes műanyagból, vagy üvegből, de igény szerint akar aluminiumból is keszülhetnek.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogyfigyelemmel kisérje az előállítás ès a kivitelezés teljes folyamatát, ami magában foglalja a termék tervezését, gyártását, a minőségének ellenőrzését és a házhozszállítást.

Pénzvisszaadó tálca

Cégünk 150 főt foglakoztat, amely lehetővé teszi, hogy minden igényt kielégítő munkát végezzünk a határidők szigorú betartása mellett. Ügyfeleink több mint 200 termék közül választhatnak, melyeket a "Battenfeld" társaság által gyártott legmodernebb gépekkel kèszítünk. Gyártó és nyomdászati gépeinket a gyorsaság, a hatékonyság és a megbízhatóság jellemzi.

Sikerünk alapja a szakembereink elhivatottsága, tapasztalata es precizítása.

Célunk minden esetben a kiváló minőségű termékek előállitása, gyártásásra törekszik és arra, hogy minden ügyfelünknek kivétel nélkül kifogástalan szolgáltatást nyújtson.


 

 

Példák

 
 
 
<
>
1 / 34

Katalógus

Individueller Zahlteller

IML - Tálcák

Média

 
 

Polygrafiezentrum Celman, Schlegelstr. 16, 71229 Leonberg |Copyright 2010 by Polygrafiezentrum Celman und Pixelkom